Samlet-pakke-kvinder Spring til indhold

Verdens Bedste Strømper

Gratis Fragt over 500kr

100% Tilfredshedsgaranti

Hurtig Fragt: 1-3 hverdage

Samlet-pakke-kvinder

Vi har lavet en samlet pakke bestående af én bambus top, ét par bambus hipsters og ét par bambus strømper. Du får lidt af det hele til en super pris.


Vælg farve og størrelse ovenfor.


Få leveret på abonnement når det passer dig. Abonnementet har INGEN binding og kan til hver en tid opsiges. Vi tilbyder det udelukkende som en service, så du er fri for, at huske på, at bestille :)

Fordele ved undertøj og strømper i bambus

Blødt og behageligt

Bambusfibre sikrer et utroligt lækkert produkt af høj kvalitet. Stoffet er blødere end eksempelvis bomuld, og sammenlignes ofte med silke.

Bambus er miljøvenligt

Bambus gror uden brug af pesticider og insekticider, og er dermed mindre belastende for miljøet. Bambus kræver IKKE kunstvanding og er dermed meget mindre belastende end eksempelvis bomuld.

Antibakterielle egenskaber

Bambus er antibakterielt fra naturens side og forhindre bakterier i at leve og formere sig i stoffet. Det reducerer lugtgener og sure tæer markant.

Hånd ketlet tå

Alle Bambox sokker er med håndketlet tå, dette betyder at der ikke er generende sømme hen over tæerne. Udover at det er dejligt at sømmen ikke er der, så er det rigtig godt til eksempelvis personer der er sensitive.

Farvekoder for nem parring

Vi kender alle problemet med at parre sokker efter vask. Dette har vi hos Bambox løst ved, at give de forskellige størrelser en farvekode, det er således rigtig nemt at parre strømperne i de rigtige størrelser.

Bestil nu!

{{ content_for_layout }}


Kunde anmeldelser

Din indkøbskurv er tom