Bambus tøj Spring til indhold

Verdens Bedste Strømper

Gratis Fragt over 500kr

100% Tilfredshedsgaranti

Hurtig Fragt: 1-3 hverdage

Bambus tøj

Bambusfibre er utroligt bløde – faktisk langt blødere end eksempelvis bomuld – og derfor er de helt ideelle at lave tøj af. Her på siden kan du derfor også finde et solidt udvalg af tøj i netop bambus, og du kan være sikker på, at det er i højeste kvalitet.

Faktisk tror vi så meget på vores bambus tøj, at du frit kan få pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds med et produkt. Du kan altså prøve produktet og finde ud af, hvad du mener om det, og hvis du ikke er fuldkommen tilfreds, kan du sende produktet tilbage og få pengene retur. Det er ganske enkelt, for selvfølgelig skal du ikke betale for noget, du ikke elsker.

Bambus tøj er nemt at holde af, for ud over at det er virkelig blødt, har det også en del andre gode egenskaber. Eksempelvis er det meget absorberende, hvilket vil sige, at sved hurtigt transporteres fra huden til overfladen af tøjet, hvorfra det kan fordampe. Bambustøj er altså helt perfekt i forhold til at mindske svedgener. Desuden er bambus tøj antibakterielt, hvilket forhindrer bakterier i at udvikle sig i stoffet, og det er altså også med til at gøre, at du ikke bliver så generet af svedlugt med tøj i bambus, som du kan blive med tøj i andre materialer.

Alt vores bambus tøj er Øko-tex-certificeret, hvilket vil sige, at det er testet for over 300 forskellige miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Til dyrkningen af bambussen er der eksempelvis ikke brugt hverken pesticider eller insekticider, og det betyder altså, at dette materiale er langt mere miljøvenligt end mange andre materialer på markedet. 

Vil du have tøj, som er både godt for miljøet og godt for dig, er det altså værd at overveje bambustøj. Det er virkelig behageligt og godt i forhold til sved, så tag et kig på udvalget og lad dig forelske.

Din indkøbskurv er tom